Categorii
Pompe Preturi

Pompe de circulatie HALM

Compania Richard Halm GmbH (Germania) este un cunoscut producator de pompe de circulatie.

Richard Halm GmbH
Logo Halm Pumps

Va supunem atentiei modelele de pompe de circulatie cu reglaj electronic si de inalt randament din seria HEP (pompe cu motor cu magneti permanenti).
Pompa de circulatie de inalta eficienta din seria HEP Plus are si un display, este reglata electronic, cu tehnologie magnetica permanenta, si este  utilizata in instalatii de incalzire cu debit variabil sau constant.

Consum electric: de la 4 W ! Interval de reglare pentru HEP 25-4.0, respectiv HEP 25-6.0: 4-23 W, 4-50 W

Pompa circulatie Halm HEP-plus
Pompe circulatie Halm HEP-plus

Caracteristici tehnice ale seriei HEP Plus de pompe de circulatie de la HALM

 • Modul de functionare: la ventilele termostatice cu autoinchidere aflate in instalatia de incalzire se reduce fluxul de volum. Astfel se reduce rezistenta hidraulica a conductei. Necesitatea redusa de debit solicita o inaltime mai redusa de pompare de la pompa de circulatie. Acest lucru este sesizat de regulatorul pompei de circulatie. Pompa se regleaza automat la sistem si isi reduce debitul, conducand la o functionare fara probleme si fara zgomot, si la un consum redus de energie electrica.
 • Control optic: afisajul cu LED este vizibil in orice moment
 • Constructie compacta
 • Pornire manuala; reglaj prin comutare -modul I: debit constant, modul II: viteza fixa
 • Functionare lina
 • Consum foarte redus de curent electric: clasa energetica A
 • Regim integrat de noapte
 • Ventil de dezaerare
 • Racord premontat dreptunghiular cu posibilitate de insurubare
 • Cutie de racord axial, de dimensiuni reduse
 • Reglare automata in functie de presiune
 • Fluid transportat: apa de incalzire, lichide curate neexplozive si neagresive, fara suspensii sau solide, lichid cu viscozitate de max. 10 mm2/s. De la un continut de glicol de 20% datele vor fi revizuite

Bobinajul motorului este executat cu siguranta de blocare, astfel nu este necesara protectia motorului. Comanda electronica este integrata in cutia de racord.
Curbele de reglare si gradatiile de turatie permanente pot fi reglate cu ajutorul potentiometrului montat pe cutia axiala de racord. Din fabrica potentiometrul se afla in pozitie medie, ce corespunde curbei optime.

Curbe caracteristice pompe circulatie HEP Plus
Curbe caracteristice pompe circulatie HEP Plus

Preturi pentru gama HALM DE pompe de circulatie gasiti in magazinul online IVP

Summary
Pompe de circulatie Halm
Article Name
Pompe de circulatie Halm
Description
Modele de pompe de circulatie cu reglaj electronic si de inalt randament din seria HEP (pompe cu motor cu magneti permanenti). Pompa de circulatie de inalta eficienta din seria HEP Plus are si un display, este reglata electronic, cu tehnologie magnetica permanenta, si este utilizata in instalatii de incalzire cu debit variabil sau constant.
Author
Publisher Name
IVP Instalatii SRL
Publisher Logo

5 răspunsuri la “Pompe de circulatie HALM”

Buna ziua.
Reprezint o firma de vanzari solare termice preparare apa calda. Pentru sistemele solare nepresurizate (in care curgerea apei calde este gravitationala) , am nevoie de o pompa pentru ridicarea presiunii de apa calda pe instalatie, cu principalele caracteristici:
– temperaturi de lucru max. 110 (apa)
– pompa sa porneasca automat in momentul in care sesizeaza un debit de apa (in momentul in care exista un consumator, pompa sa primeasca comanda de pornire si sa se opreasca in momentul in care nu mai exista consum de apa)
– functionare silentioasa si de mici dimensiuni (posibilitatea de a fi montate in incaperi gen bai, beciuri, mansarde, etc)
– referitor la debitul de apa, mai multe versiuni de pompe, pornind de la debitul cel mai mic.
Daca mai aveti si alte solutii tehnice, va rog sa imi comunicati
Va multumesc!
Cu stima,

Silviu Badalache
Constanta
0727.148600

Din ce inteleg, de fapt aveti nevoie de un hidrofor pt. apa rece de alimetare a panourilor (de fapt a boilerului solar).
Ce rost are sa puneti pompa pe apa calda cand mai usor e pe apa rece? Sau poate sa racordati direct boilerul la reteaua de alimentare cu apa rece – daca exista.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.