Categorii
Cazane Centrale in condensare Centrale termice

Buderus Logamax plus GB162 -centrale termice de 30 si 45 kW

Pentru un plus de eficienţă energetică.

Cine alege să se încălzească folosind tehnologia condensarii, se va încălzi cu adevărat eficient. Dar cine alege Logamax plus GB162,  ultramodernele centrale termice cu condensare de la Buderus, va fi cu un pas înainte, deoarece centrala termica GB162 utilizează energia la maximum.

În comparaţie cu celalalte centrale termice obişnuite, tehnologia în condensatie a lui GB162 economiseşte până la 15% din energie, iar în comparaţie cu centralele vechi, până la 30%: datorită stratului de protecţie inovator ALU plus şi a arzătorului ceramic cu un domeniu larg de modulare care oferă o eficienţă energetică normată de până la 110,5% !

Iar mulţumită tehnologiei FLOW plus şi a pompei de circulaţie cu reglare automată a turaţiei se economiseşte atât de multă energie electrică, încât centrala termica GB162 respecta cele mai severe cerinţe ale clasei A de eficienta energetica.

Mai mult decât un simplu strat de protecţie a suprafeţei
Buderus a folosit la construcţia schimbătorului de căldură tehnologia inovatoare ALU plus, ce asigură o durabilitate sporită şi o excelentă conductivitate termică.
Un concept care a convins şi Netherlands Aluminium Centre, care a recompensat acest schimbător de căldură cu premiul European Aluminium Award 2006.

Un plus de avantaje
Centrala termica Logamax plus GB162 economiseşte atât energie, cât şi spaţiu. Formatul extrem de compact aduce un mare avantaj  în alegerea spaţiului în care se va monta. Instalaţia poate fi amplasată în orice nişă sau colţ de încăpere, iar montarea e simplă.
Un avantaj în plus: în funcţie de preferinţă aceste centrale termice Logamax plus GB162 pot produce şi un confort deosebit de apă caldă.

Centrale termice Logamax plus GB162 cu boiler stratificat de 40 de litri

Apă caldă menajeră mai multă, dimensiuni mai mici: o misiune pe care o îndeplineşte perfect un modul opţional – boilerul stratificat din oţel inoxidabil. Se poate „ataşa” foarte simplu la centralele termice Logamax plus GB162 şi constituie o completare funcţionala, cât şi estetica.

Acest procedeu ingenios face ca procesul de încălzire să fie continuu şi instalaţia să poată furniza neîntrerupt apă caldă menajeră. În cifre: 21,1 litri de apă timp de 10 minute la ΔT = 30 K, la o putere termică nominală de 33 kW.

Un sistem deschis către viitor
Integrare, extindere, modernizare: cu Buderus aveţi toate aceste opţiuni.
Logamax plus GB162 e gata să utilizeze, de pildă, energia solară sau combustibilul solid. Totul ca şi cum ar fi automatizat.

Centrala termica Logamax plus GB162 este încă o dată economică datorită arzătorului ceramic cu modulaţiei ETA plus, care adaptează în mod optim energia la necesarul de căldură. Urmarea: mai puţine porniri ale arzătorului mai ales în domeniul puterilor mici şi, prin aceasta, rezultă un spor de eficienţă cu un consum foarte mic de gaze.

Avantajele centralei termice Logamax plus GB162, dintr-o privire:

  • strat de protecţie ALU plus inovator şi robust
  • cea mai modernă tehnologie, la un raport preţ-calitate atractiv
  • tehnologie în condensare, de mare eficienţă
  • centrala termica extrem de robustă şi fiabilă
  • utilizare şi întreţinere facile
  • configuraţie ideală pentru încălzirea apei calde menajere
  • pompa de circulatie cu reglare automată a turaţiei şi consum redus de energie
  • curăţare uşoară, întreţinere ieftină, cost de exploatare scăzut
  • montare pe perete, cu economie de spaţiu
  • protejează mediul

Logamax plus GB162 reprezinta centrale termice premium de la unul din liderii in domeniu, Buderus.

Summary
Centrala termica Buderus GB162
Article Name
Centrala termica Buderus GB162
Description
ine alege Logamax plus GB162,  ultramodernele centrale termice cu condensare de la Buderus, va fi cu un pas înainte, deoarece centrala termica GB162 utilizează energia la maximum.În comparaţie cu celalalte centrale termice obişnuite, tehnologia în condensatie a lui GB162 economiseşte până la 15% din energie, iar în comparaţie cu centralele vechi, până la 30%: datorită stratului de protecţie inovator ALU plus şi a arzătorului ceramic cu un domeniu larg de modulare care oferă o eficienţă energetică normată de până la 110,5% !
Author
Publisher Name
IVP Instalatii SRL
Publisher Logo

Un răspuns la “Buderus Logamax plus GB162 -centrale termice de 30 si 45 kW”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.