Centrale in condensare
Moderator: fuji
- nicuschiopu
- Membru Activ
Centrale in condensare
Buna ziua am o intrebare si cineva daca ma poate ajuta vreau sa mut centrala din locul unde este actual si intreb pot monta 2 coturi unul in altul ca asa este distanta de la gaura existenta ca nu mai vreau sa dau alta gaura pentru chitul de evacuare............Intrebarea este daca pot sa pun 2 coturi unul in altula si daca permit cei de la Gaze.......Va multumesc si va rog un sfat.
- fuji
- Senior
Mutare Centrala in condensare
Pentru mutarea centralei ai nevoie de modificarea Proiectului de gaze !
Se pot monta 2 coturi unul în altul, dar trebuie ținut cont la calculul traseului total și al pierderilor de sarcină.
Se pot monta 2 coturi unul în altul, dar trebuie ținut cont la calculul traseului total și al pierderilor de sarcină.
- nicuschiopu
- Membru Activ
Re: Centrale in condensare
Da cot in cot si dupa este doar grosimea peretelui ce pierdere sa am doar ca am 1 cot in plus fata de normal? Proiect la gaze nu vad de ce ca teava de gaz este in apropiere unde o am montata pe actuala din regulator doar un furtun putin mai lung decat actualul.
- fuji
- Senior
Proiect de gaze
centrala trebuie sa fie amplasată exact unde și cum figurează în Proiectul de gaze.nicuschiopu scrie: ↑30 Mai 2024 17:50 Proiect la gaze nu vad de ce ca teava de gaz este in apropiere unde o am montata pe actuala din regulator doar un furtun putin mai lung decat actualul.
La fel și Aragazul / Mașina de gătit.
Orice modificare neautorizata se face pe răspunderea celui care a facut-o.
Și oricum e posibil ca tehnicianul autorizat ISCIR sa nu mai autorizeze funcționarea Centralei dacă nu se respecta Proiectul de gaze.