Centrale in condensare

centrale termice murale, clasice sau cu condensare

Moderator: fuji

nicuschiopu
Membru Activ

Centrale in condensare

Mesaj necitit de nicuschiopu »

Buna ziua am o intrebare si cineva daca ma poate ajuta vreau sa mut centrala din locul unde este actual si intreb pot monta 2 coturi unul in altul ca asa este distanta de la gaura existenta ca nu mai vreau sa dau alta gaura pentru chitul de evacuare............Intrebarea este daca pot sa pun 2 coturi unul in altula si daca permit cei de la Gaze.......Va multumesc si va rog un sfat.
fuji
Senior

Mutare Centrala in condensare

Mesaj necitit de fuji »

Pentru mutarea centralei ai nevoie de modificarea Proiectului de gaze !

Se pot monta 2 coturi unul în altul, dar trebuie ținut cont la calculul traseului total și al pierderilor de sarcină.
nicuschiopu
Membru Activ

Re: Centrale in condensare

Mesaj necitit de nicuschiopu »

Da cot in cot si dupa este doar grosimea peretelui ce pierdere sa am doar ca am 1 cot in plus fata de normal? Proiect la gaze nu vad de ce ca teava de gaz este in apropiere unde o am montata pe actuala din regulator doar un furtun putin mai lung decat actualul.
fuji
Senior

Proiect de gaze

Mesaj necitit de fuji »

nicuschiopu scrie: 30 Mai 2024 17:50 Proiect la gaze nu vad de ce ca teava de gaz este in apropiere unde o am montata pe actuala din regulator doar un furtun putin mai lung decat actualul.
centrala trebuie sa fie amplasată exact unde și cum figurează în Proiectul de gaze.
La fel și Aragazul / Mașina de gătit.

Orice modificare neautorizata se face pe răspunderea celui care a facut-o.
Și oricum e posibil ca tehnicianul autorizat ISCIR sa nu mai autorizeze funcționarea Centralei dacă nu se respecta Proiectul de gaze.
Scrie răspuns