Service Centrale termice

Kessel Service -firma autorizata ISCIR pentru service Centrale termice

Kessel Service SRL efectueaza lucrari de service centrale termice Bosch, Junkers, Viessmann, Buderus, Beretta, Ferroli, Lamborghini.

Service centrale termice Junkers Cerapur
Service centrale termice Junkers Bosch Cerapur

Alte servicii efectuate de Kessel Service:

 • Inspectii tehnice periodice ISCIR si autorizari de functionare centrale termice (verificare + validare rezultate masuratori si incercari functionale executate la punerea in functiune a centralei termice sau cu ocazia verificarilor tehnice periodice, in scopul confirmarii indeplinirii conditiilor de functionare in siguranta a centralelor instalate)
 • Service de centrale termice, interventii: investigarea defectelor; asigurarea pieselor de schimb originale; efectuarea depanarilor +inlocuirea de componente defecte; incercarea functionala a centralei termice pentru demonstrarea calitatii reparatiei.
 • Revizii echipamente (centrale termice, incalzitoare, cazane, boilere, Instalatii solare, pompe statii de dedurizare), lucrari de intretinere echipamente
 • Monitorizare performante centrale termice
 • Reglaj automatizari, service centrale termice
 • Piese de schimb pentru centrale termice
 • Inlocuiri de centrale termice vechi cu modele de ultima generatie

Date de contact:

 • Tel. Vodafone 0371-496.113
 • e-mail:  kessel@ivp.ro
 • Adresa: Bd. Ferdinand 120, sector 2, Bucuresti

Kessel Service dispune de specialisti autorizati de catre ISCIR.
Tehnicienii participa frecvent la cursuri de perfectionare organizate de producatori (Bosch, Junkers, Buderus si Viessmann), fiind la curent cu ultimele tehnici de reparare a centralelor termice.

Dotarea tehnico-materiala necesara bunei desfasurari a activitatii de service este in conformitate cu cerintele ISCIR pentru firme autorizate de Service de centrale termice, facand posibile interventiile de service prompte si profesioniste.

Coordonarea echipelor de interventie, precum si preluarea sesizarilor sunt asigurate de catre Dispeceratul propriu al Kessel Service

Conform normativelor si legislatiei in vigoare PTA1 -ISCIR instalarea, montarea centralelor termice pe pozitia de functionare se realizeaza numai de personal calificat si autorizat ISCIR pentru astfel de activitati (montaj centrale termice), nerespectarea acestei cerinte ducand la anularea garantiei.

Orice interventie a unei persoane neautorizate asupra centralelor termice duce la anularea garantiei si a autorizatiei de functionare.

28 de comentarii la „Service Centrale termice”


 1. VA ROG COMUNICATI CUM POT FACE O PROGRAMARE PENTRU UN SERVICE LA O CENTRALA BOSCH YUNKERS,AM PROBLEME CU APA CALDA, PIERDE PRESIUNE. LOCUIESC IN BUCURESTI,SECT.1, TEL 0766558339.


 2. Buna ziua,
  Doresc sa inchei un contract de service cu firma dumneavostra pentru o centrala Yunkers care in momentul de fata functioneaza perfect.
  As vrea sa stiu daca oferiti acest serviciu si pentru provincie, sau colaborati cu firme din teritoriu caz in care va rog sa-mi transmiteti datele de contact ale acesteia/acestora.
  Mentionez ca centrala se afla intr-un apartament de bloc in Videle, jud. Teleorman la 60 Km de Bucuresti.
  Cu multumiri,
  Mihaela HANCI


 3. as dori o informatie ,la o centrala vitopend 100-w unde se leaga apa rece ,turul si returul.cu multumiri hristos sa inaltat.


  1. centrala-termica.ro gasiti Manualele de instalare la diferitele modele Vitopend 100-W (ca sunt mai multe Vitopend 100..) in pagina cu Documentatii, adica aici

   Turul si returul sunt in extremitatile centralei (stanga, respectiv dreapta), iesire apa calda e a 2-a din stanga (langa tur), iar cea de langa retur e intrare apa rece. Gazul e la mijloc.


 4. sint din pitesti,am o centrala termica junkers bosch euroline si in ttimpul functionarii pe incalzire creste presiunea peste 3 atm


 5. Sunt din Bucuresti, sector 6 (Regie) si apelez la d-voastra pentru o revizie pe partea de evacuare gaze arse la o centrala Novatherm ZW 20 AME 23 ( autorizata pana in septembrie 2014 ) .Ideea este ca periodic ( cam la 4-6 zile ) se opreste si palpaie butonul de avarie. Dupa apasare, centrala merge ok pentru o perioada. Persoana care m-a indrumat catre d-voastra este cea care a tras concluzia ca problema ar fi pe partea de evacuare gaze arse.


 6. Salut,

  Detin doua centrale cerapurmaxx de 65kw, cu functionare in cascada.
  Tot timpul gasesc interiorul carcasei centralelor umede si apa cursa din “saxofonul” de admisie aer. Nu am reusit sa gasesc o explicatie logica si pe deasupra am si erori de functionare. Mentionez ca centralele au evacuare comuna a gazelor (kit de evacuare cu clapeti de retur). Timp de 4 ani nu am avut probleme de acest tip.
  Mi s-a spus de personal calificat ca problema apare datorita defectiunilor acestor clapeti si atunci cand functioneaza o singura centrala (mai precis prima din capatul interior al cosului introduce gaze in cea de-a doua si de aici ar parea condensul). Am experimentat in sensul ca am pornit doar a II-centrala care este legata in cos pentru a elimina acest fenomen si tot am probleme de functionare.
  Ce pot face?


 7. Buna ziua! In anul 2010 am cumparat o centrala Bosch ZW24-2AE Gaz 3000 W, iar de 1 luna am observat ca atunci cand ambientul indica mai putin decat temperatura din camera centrala porneste din 3 in 3 minute, functionand doar cate 30-40 secunde, timp in care temperatura indicata de centrala pt. calorifere urca f.repede si porneste asa din 3 in 3 minute aproximativ 2 ore pana cand temperatura din camera este aceeasi cu cea stabilita prin ambient. Este normal? Am apelat la o firma de service care mi-a spus sa las centrala in pace ca nu are nimic si ca este normal sa faca asa fiind de 3 ani si atata timp cat incalzeste si nu indica nici o eroare inseamna ca nu are nimic. Va rog sa-mi raspundeti daca intradevar este normal ca centrala sa porneasca asa de des si sa functioneze atat de putin dupa fiecare pornire. Va multumesc.


   1. Va multumesc pentru raspunsul prompt. Referitor la intrebarile puse de dvs.
    1. Sunt din Alexandria.
    2. Serviceul se numeste SC Instal Term SRL din Rosiori de Vede, iar dansii au spus ca sunt acreditati Bosch.
    Avand in vedere raspunsul dumneavoastra mentionez ca nu stiu ce inseamna “reglarea abaterii de temperatura intre referinta si masurat” si daca este “de ordinul a 0,5 grade C”, iar ca, corectarea se face “din panoul de automatizare, in sensul mariri plajei de temperatura”, insa in urma primirii raspunsului dumneavoastra am facut ceea ce am inteles eu (ajutandu-ma si de cartea tehnica) si anume: am dat termostatul tur incalzire centrala de la 3 la 4, a.i. temperatura indicata era de 73 grade, am marit temperatura de la ambient de la 20 grade la 21 grade, centrala a pornit si a mers 10 min. (temperatura indicata de centrala in calorifere fiind de 88 grade??) dupa care s-a oprit si a pornit iar, a mers 2 min, s-a oprit si a tinut-o asa 2 min. mers, 2 min. stat timp de 1 ora pana cand ambientul arata in camera o temperatura de 21,05 grade, dupa care s-a oprit. Dupa 2 ore, cand temperatura in camera si indicata de ambient arata iar o temperatura de 21 grade centrala a pornit din nou si a functionat iar 10 min si pe urma din 2 in 2 min. cate 1-2 min pana a ajuns iar temperatura in camera la 21,05 grade. Daca dau termostatul tur incalzire centrala la 3 (temperatura indicata in calorifer de 62 grade) atunci centrala porneste din 3 in 3 min. cate 30-40 sec. (temperatura indicata de centrala in calorifere fiind de 69 grade??) functionand asa timp de 2 ore pana cand temperatura in camera este cu 0,5 grade mai mare decat cea indicata de ambient.
    Mentionez ca, in urma cu 3 saptamani a fost umplut circuitul cu apa pana cand manometrul a indicat 1-2 bari (de 3 ani de cand am cumparat-o nu a scazut niciodata sub 1,5 bari), iar acum manometrul indica ca si in urma cu 3 saptamani o valoare putin sub 1 bar (cu instalatia la rece) si putin peste 1 bar, cand centrala functioneaza, desi nu sunt pierderi vizibile de apa.
    Ce se intampla cu centrala mea?


    1. 1) poti regla termostatul cazanului pe o valoare si mai mare (la max.) si o sa vezi ca perioadele de functionare vor creste si mai mult
     (centrala e comandata de 2 termostate: odata de cel din camera, si cealalta comanda o primeste de la termostatul propriu al centralei).
     2) firma de service poate regla puterea maxima pe incalzire, astfel incat sa fie la o valoare cat mai mica (de fapt, cat mai apropiata de necesarul apartamentului, care e probabil 6-8-10 kW).
     3) se poate verifica si senzorul de tur al centralei.. dar nu cred sa fie defect la o centrala veche de doar 3,5 ani.

     Per total, centrala ta nu e defecta. Nu e prescris undeva timpul de functionare si timpul de stationare.


 8. Am chemat o alta firma de service. A schimbat senzorul siguranta T7335 D1289D 1003 si gata, centrala nu mai porneste din 3 in 3 minute, acum functioneza bine pt. caldura.
  Dar, piesa pusa nu este una originala si am observat ca acum, din ora in ora, desi nimeni nu deschide vreun robinet, centrala porneste 30-40 sec. numai pe apa calda, pe afisajul digital apare robinetul si flacara. Este normal?
  Am intrebat pe cei dela service daca au activat cumva functia quick tap, au spus ca nu si ca este posibil sa faca asa din cauza piesei inlocuite, care nu este una originala.
  Dvs. ce parere aveti?


  1. nu cunosc acel senzor pus de firma de service. Acum ce sa zic.. ei stiu de ce l-au schimbat, ei stiu ce au pus…
   Daca sunt insa firma din reteaua Bosch, atunci trebuia sa puna un senzor Bosch.


 9. Activated Carbon Filter & Housing Bundle

  25 micron Carbon filter removes chlorine, taste, odor and organic compounds (VOCs) to deliver clean, purified water to every outlet in the home. Perfect for whole house use, light commercial and small restaurants or cafes.

  This long lasting cartridge can treat up to 100,000 gallons of water at a very fast flow rate with low to no pressure drop (<0.12 psi).

  Strong, durable 20" polypropylene Big Blue housing tolerates broad range of chemicals & pressure variations at fast flow rates.

  20" IRON, SEDIMENT & CHLORINE
  Combo Water Filter

  This specialized combo filter uses three 20” BB specialty cartridges to effectively remove iron, sediment, chlorine, and odors. First stage 30 micron reusable sediment filter is designed to maximize dirt-holding capacity. Second Stage high-capacity Iron Filter reduces orange & brown iron stains & metallic taste. Third stage 25 micron carbon filter delivers chlorine-free water to every outlet in the home. Triple stage filtration suitable for whole house, commercial or industrial use.

  Durable polypropylene housings tolerate a broad range of chemicals & pressure variations at fast flow rates. Mounting bracket included.&quot


 10. Buna ziua,
  Detin de ceva vreme un instant pe gaz Junkers modelul cu hydropower.
  La un moment dat s-a oprit si cand am incercat sa-l pornesc imi da o explozie in interiorul arzatorului. Se aude ca da scanteie insa dupa 10 sec are loc explozia care , sincer sa fiu, m-a speriat tare…!!
  Care ar putea fi cauza ?
  Va multumesc.


  1. poate nu trage cosul de fum..
   poate e arzatorul murdar, necuratat..
   poate e si schimbatorul de caldura murdar, infundat..
   poate nu e presiunea la gaz reglata (indiferent daca e gaz metan sau GPL).

   Principala cauza e lipsa unui Service si a unei intretineri anuale.


 11. Buna ziua,

  Doresc sa fac o curatare chimica a centralei termice (Beretta Junior 24 CSI) iar in acest sens va intreb daca executati astfel o de interventie.
  Daca oferiti acest serviciu imi puteti da mai multe detalii?

  Multumesc Anticipat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.