Categorii
Boilere Boilere cu serpentina Centrale in condensare centrale in condensatie Centrale termice

Centrala termica cu Boiler Vitodens 111-W

Centrala termica cu boiler, în condensație, Vitodens 111-W oferă un confort deosebit la încălzire și prepararea apei calde menajere.

Centrala termica cu boiler Viessmann Vitodens 111-W este o centrala în condensație pe combustibil gazos, care reprezintă soluția ideală pentru case unifamiliale. Datorită construcției compacte, acesta se potrivește fără probleme într-o nișă din bucătărie, hol, uscătorie sau oricare altă anexa a locuinței. Modelul Vitodens 111-W este disponibil cu puteri de 19, 26 și 35 kW. Centrala oferă o performanță sporită la prepararea apei calde menajere, datorită combinației dintre acumulatorul de 46 litri din oțel inoxidabil și schimbătorul de căldură în plăci.

Centrala termica Vitodens 111-W
Centrala termica Vitodens 111-W cu Boiler

Eficiența energetică ridicată

Centrala termica in condensație Vitodens 111-W consumă mai puțină energie, deoarece utilizează suplimentar căldura gazelor arse evacuate, ceea ce are ca rezultat o creștere semnificativă a eficienței energetice a aparatului. Aceasta duce la scăderea costurilor de încălzire și protejarea mediului înconjurător.

Arzator robust cu o lungă durată de exploatare

Arzătorul MatriX cilindric dezvoltat și produs de Viessmann se evidențiază, datorită texturii din oțel inoxidabil de înaltă calitate, printr-o
lungă durată de exploatare.

Automatizare confortabilă cu sistem de autodiagnoză integrat ușor de utilizat

Sistemul electronic de automatizare cu care este echipat cazanul Vitodens 111-W asigură funcționarea instalației termice în corelare cu temperatura de ambianță a locuinței. În cazul conectării unui senzor de temperatură exterioară, sistemul va comuta automat pe un regim de funcționare corelat cu acesta. Automatizarea mai include și sistemul de protecție antiîngheț. Deservirea instalației se realizează simplu și comod prin intermediul butoanelor rotative de reglaj a temperaturilor de încălzire și de preparare a apei calde menajere. Pe display-ul digital sunt afișate temperaturile și parametrii de stare ai instalației termice.

Sectiune prin centrala termica Vitodens 111-W
Detalii centrala termica Vitodens 111-W

Foarte practic pentru operații de întreținere și service

Operațiile de întreținere și servisare se efectuează mult mai simplu, cu o mare economie de timp, deoarece toate piesele cazanului sunt accesibile din partea frontală, nefiind necesare spații laterale pentru intervenție. Toate componentele, cum ar fi vasul de expansiune, pompa sau armăturile de siguranță, se găsesc în componența cazanului în forma peasamblată și gata cablate.

Confort în prepararea apei calde

Acumulatorul de 46 litri din oțel inoxidabil încorporat, asigură o productivitate în prepararea apei calde menajere echivalentă cu un boiler cu serpentină de circa 150 litri. Apa caldă vă stă la dispoziție imediat și constant la temperatură reglată, fără fluctuații, chiar dacă doriți să folosiți mai mulți consumatori simultan.

Preturi gasiti la www.condensare.eu

Date tehnice Vitodens 111-W
Date tehnice Viessmann Vitodens 111-W
Summary
Centrala termica cu boiler Viessmann Vitodens 111-W
Article Name
Centrala termica cu boiler Viessmann Vitodens 111-W
Description
Centrala termica cu boiler Viessmann Vitodens 111-W este o centrala în condensație pe combustibil gazos, care reprezintă soluția ideală pentru case unifamiliale. Datorită construcției compacte, acesta se potrivește fără probleme într-o nișă din bucătărie, hol, uscătorie sau oricare altă anexa a locuinței. Modelul Vitodens 111-W este disponibil cu puteri de 19, 26 și 35 kW.
Author
Publisher Name
IVP Instalatii SRL
Publisher Logo

Un răspuns la “Centrala termica cu Boiler Vitodens 111-W”

Vitodens 111-W pare o varianta simplificata a centralei Vitodens 222-W, sau o combinatie intre Vitodens 222-W si Vitopend 111-W.
Asteptam stabilirea unui pret promotional, ca sa ne dam seama care dintre cele 3 modele de centrale termice e mai avantajoasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.