Categorii
Centrale termice

Centrala termica Vitodens 050-W

Centrala Vitodens 050-W de la Viessmann

Centrala de perete cu condensare, pe gaz, Vitodens 050-W asigură un confort deosebit în privința încălzirii și preparării apei calde menajere, cu un raport preț-calitate avantajos.
O gamă cuprinzătoare de accesorii face centrala Vitodens 050-W adecvata în aceeași măsură pentru construcții noi, cât și pentru modernizare.

Este disponibil în 2 variante de putere (6,5-24 și 8,8-33 kW) pentru încălzire + preparare apă caldă menajeră cu schimabator instantaneu de caldura.
O automatizare electronică a circuitelor centralei termice, pentru funcționare comandată de temperatura de ambianță și de temperatura exterioară și un termostat de protecție la îngheț sunt integrate în cazanul Vitodens 050-W. Senzorul pentru temperatura exterioară este disponibil ca accesoriu.
Silențios și compact Vitodens 050-W se caracterizează printr-un nivel redus de zgomot în funcționare, precum și prin componentele accesibile prin partea frontală în cazul lucrărilor de service, întreținere.
Cu o înălțime de numai 707 mm, Vitodens 050-W este unul dintre cele mai joase aparate murale din clasa lui. Dimensiunile compacte îl recomandă pentru înlocuirea aparatelor vechi în imobile cu mai multe etaje.

Vitodens 050-W Viessmann
Vitodens 050-W

Schimbător de căldură Inox-Radial și arzător cilindric din oțel inoxidabil

Schimbătorul de căldură Inox-Radial din oțel inoxidabil transformă eficient energia utilizată în căldură. Randamentul său se ridică la 97 % (H s ). În consecință, arzătorul cilindric din oțel inoxidabil are un consum redus de gaz. Urmarea sunt emisiile de CO2 mai reduse, precum și protejarea mediului înconjurător.

Operare simplă, opțional cu telecomanda

Tastele ușor operabile permit o setare rapidă a temperaturii agentului termic și a apei calde menajere. Afișarea regimurilor de funcționare și a temperaturilor se realizează pe display-ul digital.
Pentru operarea confortabilă a aparatului Vitodens 050-W sunt disponibile mai multe accesorii opționale:

 • „ Ceas programabil analogic pentru program zilnic și ceas programabil digital pentru program săptămânal. Ceasurile programabile se conectează la automatizarea cazanului mural.
 • Termostate de ambianță analogice conectate prin cablu (24 V) cu / fara funcție de programare zilnică.
 • Termostat de ambianță analogic comandat prin unde radio cu funcție de programare zilnică. Receptorul se conectează la automatizarea aparatului mural.
 • Cronotermostat digital conectat prin cablu cu afișaj mare LCD și program zilnic și săptămânal.
 • Cronotermostat digital comandat prin unde radio cu afișaj mare LCD și program zilnic și săptămânal. Receptorul se conectează la automatizarea cazanului mural.
sectiune centrala termica vitodens 050-W viessmann
Sectiune Vitodens 050-W

Centrala Vitodens 050 -Avantaje

 • Centrala termica de perete cu condensare, pe gaz, la un preț atractiv
 • Cazan pentru încălzire și preparare de apă caldă menajeră: 24 și 33 kW
 • Economic și eficient datorită eficientei energetice normate de pana la 108 %
 • Domeniu de modulație până la 1:4
 • Gamă cuprinzătoare de accesorii
 • Schimbător de căldură Inox-Radial și arzător cilindric din inox
 • Operare simplă, opțional și prin termostate de ambianță
 • Automatizare pregătită pentru conectarea ceasurilor programabile și a receptoarelor radio
 • Ideal pentru montajul în zona locuibilă datorită zgomotului redus de funcționare și a dimensiunilor compacte
 • Înălțimea redusă de montaj ușurează înlocuirea aparatelor vechi.
centrala vitodens 050
Exemplu montaj centrala Vitodens 050

Detalii si preturi gasiti la www.condensare.eu

Editare ulterioara: Modelul initial de Vitodens 050-W numit BPJC a fost urmat de lansarea in 2015 a modelului BPJD, care este ErP ready si are pompa electronica.

Summary
Centrala termica Viessmann Vitodens 050-W
Article Name
Centrala termica Viessmann Vitodens 050-W
Description
Centrala de perete cu condensare, pe gaz, Vitodens 050-W asigură un confort deosebit în privința încălzirii și preparării apei calde menajere, cu un raport preț-calitate avantajos.O gamă cuprinzătoare de accesorii face centrala Vitodens 050-W adecvata în aceeași măsură pentru construcții noi, cât și pentru modernizare. Este disponibila în 2 variante de putere (6,5-24 și 8,8-33 kW) pentru încălzire + preparare apă caldă menajeră cu schimabator instantaneu de caldura. O automatizare electronică a circuitelor centralei termice, pentru funcționare comandată de temperatura de ambianță și de temperatura exterioară și un termostat de protecție la îngheț sunt integrate în cazanul Vitodens 050-W. Senzorul pentru temperatura exterioară este disponibil ca accesoriu.
Author
Publisher Name
IVP Instalatii SRL
Publisher Logo

2 răspunsuri la “Centrala termica Vitodens 050-W”

Buna ziua,
Am cumparat de curand o Centrala termica Vitodens 050-W si am pus-o in functiune (20.10.2015) dar condensarea se face pe kit in loc sa se faca pe teava care este dusa (cu inclinatie) la scurgere. Kitul are si el inclinatia in sus cum este indicat. Am intrebat pe cel care a pus-o in functiune dar a spus ca este normal sa faca un pic de condens. Dar la mine jos pe trotuar este balta. Ce este de facut.

pe teava de scurgere doar se aduna condensul si se evacueaza, nu condenseaza acolo.
Daca panta e buna, nu are cum sa se faca balta la capatul tubului de evacuare.
Firma de service si/sau de montaj stiu ce au de facut.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.