Aplicatia Ariston Net

aplicatie Ariston Net

Clas Premium Evo Net, Genus Premium Evo Net

Cu ajutorul noului sistem Ariston Net imbunătățești modul în care folosești centrala termică prin monitorizarea consumului și programezi o funcționare cât mai eficientă. Folosesti doar energia de care ai nevoie si economisesti pana la 25%.

Schema Ariston Net
Schema Sensys Net

Pe langa economia de gaz aplicatia Ariston Net confera centralei termice inteligenta, concretizata in controlul de la distanta, precum si suportul tehnic disponibil permanent.

Functionalitate Ariston Net

Pentru o utilizare cât mai simplă, Ariston NET oferă 4 moduri prestabilite de funcționare: Iarnă, anti-îngheț, Vară și Vacanța. Centrala devine astfel inteligentă și acționează conform setării, fără să fie nevoie de o verificare suplimentară.

Prin activarea funcției Auto, centrala va funcționa conform temperaturilor din exteriorul și interiorul locuinței. Această funcție are un rol important în reducerea semnificativă a consumului de energie, cu până la 25%, datorită optimizării în timp real. În plus, aplicația oferă sugestii de setare pentru reducerea consumului de gaz, printr-o monitorizare constantă a centralei termice.

O altă funcție importantă a Ariston NET este programarea zilnică + săptămânală, în funcție de programul și stilul de viață al beneficiarilor. In cazul în care apare o problemă în funcționarea centralei, aplicația va transmite o notificare proprietarului, dar și centrului de service, dacă este activat serviciul de service la distanță. Ariston NET aduce aminte utilizatorului și de momentul potrivit pentru revizia centralei, generând totodată rapoarte energetice.

clas premium evo net ariston
Clas Premium Evo Net

La ora actuala, modelele de centrale termice compatibile cu Sensys Net sunt:

  • Ariston Clas Premium Evo
  • Ariston Genus Premium Evo.
Genus Premium Evo Net Ariston
Genus Premium Evo Net

Datorită aplicației Ariston Net se vor putea modifica setările centralei termicede oriunde, direct de pe telefon. Datorită unui protocol de comunicare avansat, centrala termică poate primi și executa comenzi de la distanță. Nucleul aplicatiei Ariston Net este Gateway-ul, care permite centralei termice să comunice cu un telefon inteligent (smartphone).

aplicatie ariston net
Aplicatie Smartphone Ariston Net

Prin intermediul aplicației Ariston Net, Centrul de Service poate verifica centrala termică și poate oferi asistență de la distanță sau poate programa o vizită la domiciliu -Serviciu disponibil în curând, dacă serviciul de diagnosticare de la distanță este activat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.