Bună ziua grup am o intrebare în sfârșit am gaze și as vrea sa sa țin și centrala veche pe lemne un Viadrus pot merge alternativ și pe gaz și când este nevoie pe Viadrus și dacă pot sa țin si boilerul adică centrala pe gaz sa treacă prin boiler și sa-l scot din priza , menționez ca am boiler cu 2 serpentine și prin el trece panoul solar și centrala viadrus.
1. Dacă pot folosi centrala pe gaz prin boiler în locul centralei Viadrus dar boilerul sa fie scos din priza .
2. Dacă pot folosi alternativ și centrala pe gaz și centrala pe lemne dar centrala pe lemne sa numai treacă prin boiler și direct numai prin calorifere
3.daca pot folosi boilerul scos din priza adică sa nu mai facă apa calda electric și numai prin centrala de gaz, și panoul solar. Multumesc
cazan pe lemne Viadrus si centrala pe gaze
Moderator: fuji
- fuji
- Senior
Re: cazan pe lemne Viadrus si centrala pe gaze
orice se poate face, ai nevoie insa de un Instalator si o Schema de instalatie functionala. Plus eventuale Automatizari suplimentare.
Cauta un Instalator care a mai facut asa ceva.
Cauta un Instalator care a mai facut asa ceva.
- Nelutumoldo
Multumesc o recomandare pentru un instalator bun locuiesc în ilfov
- fuji
- Senior
in primul rand cei cu Cazanul Viadrus.. care au asigurat Service-ul si Montajul cazanului pe lemne.