Centrala Riello 25 Star Kis

centrale termice murale, clasice sau cu condensare

Moderator: fuji

Avatar utilizator
mariusdd
Mesaje: 1
Membru din: 27 Noi 2023 10:29

Centrala Riello 25 Star Kis

Mesaj necitit de mariusdd »

Buna ziua,
Am o ciudatenie la centrala de apartament Riello 25 Star kis. Cand folosesc uscatorul (masina de spalat Ariston cu functie dw uscare) centrala termica face niste porniri scurte de 1-2 secunde.
Se intampla cand uscatorul trage apa pmde la alimentare pentru a face condens(cred) sau o evacuare a condensului. Nu stiu exact idea e ca uscatorul face peocesul asta de zeci de ori in timpul unui ciclu de uscare si la fiecare porneste si centrala. Pornirea centralei este foarte scurta si nu se aprinde displayul ca sa vad de ce a pornit(adica sa incalzeasca sau sa incarce apa).
Uscatorul este montat in bucatarie unde este si centrala deci au o distanta de circa 2.5 m una de cealalta. Suspectez ceva legat de presiunea apei...cumva la pornirea uscatorului pentru a trage apa centrala detecteaza o scadere de presiune la alimentare si incearca sa se alimenteze... ceva de genul. Nu stiu daca am supapa de sens montata dar cred ca nu pentru ca este centrala montata de dezvoltator la bloc nou(unde nu se tine cont de prea multe aspecte de bun simt la constructii/instalari ;) ).

Ce parere aveti?

Multumesc,
Marius
Avatar utilizator
fuji
Senior
Mesaje: 4073
Membru din: 11 Iun 2009 17:11
Localitate: Bucuresti
Contact:

Re: Centrala Riello 25 Star Kis

Mesaj necitit de fuji »

Exact, pune un clapet anti-retut pe intrare apa rece în centrala.
Scrie răspuns

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 23 vizitatori