Centrala Wolf vs Viessmann
Moderator: fuji
- alexandruchis
Centrala Wolf vs Viessmann
Buna ziua,
M-ar interesa o comparatie intre o centrala Wolf fgb 35k si un Viessmann Vitodens 100w. Ma intereseaza mai mult din punctul de vedere a fiabilitatii, consumului, preturi materiale.. restul specificatiilor clasice le-am vazut deja in descrieri. Centrala ar urma sa fie instalata in Salaj, ca vazusem tot felul de comentarii legate de reteaua de service a celor doi producatori
M-ar interesa o comparatie intre o centrala Wolf fgb 35k si un Viessmann Vitodens 100w. Ma intereseaza mai mult din punctul de vedere a fiabilitatii, consumului, preturi materiale.. restul specificatiilor clasice le-am vazut deja in descrieri. Centrala ar urma sa fie instalata in Salaj, ca vazusem tot felul de comentarii legate de reteaua de service a celor doi producatori
- fuji
- Senior
tip schimbator de caldura Re: Centrala Wolf vs Viessmann
nu le poti compara.alexandruchis scrie: ↑21 Mai 2020 19:58 M-ar interesa o comparatie intre o centrala Wolf fgb 35k si un Viessmann Vitodens 100w. Ma intereseaza mai mult din punctul de vedere a fiabilitatii, consumului, preturi materiale..
Compara Wolf FGB cu centrala Daikin si cu Bosch Buderus.
Vitodens Viessmann compara-l cu Vaillant de exemplu, sau Ferroli BlueHelix.
Ia-o dupa tipyul de schimbator principal de caldura.
- alexandruchis
Re: Centrala Wolf vs Viessmann
Buna,
Stiu ca wolf e al-si si viessman e inox. Cativa instalatori mi-au zis ca inox e mai usor de curatat la revizie.
Mai stiti alte argumente pro/contra pt o varianta sau cealalta?
Stiu ca wolf e al-si si viessman e inox. Cativa instalatori mi-au zis ca inox e mai usor de curatat la revizie.
Mai stiti alte argumente pro/contra pt o varianta sau cealalta?
- fuji
- Senior
Re: Centrala Wolf vs Viessmann
nu poti compara Golf Diesel cu Hyundai benzina. SI nici Laptop cu Linux cu Desktop cu Windows.alexandruchis scrie: ↑21 Mai 2020 23:27 Stiu ca wolf e al-si si viessman e inox. Cativa instalatori mi-au zis ca inox e mai usor de curatat la revizie.
Centralele functioneaza diferit, au caracteristici diferite.
Fiabile sunt aproape toate daca 1) sunt servisate bine; 2) sunt utilizate bine; 3) parametrii externi ai centralei sunt conformi (gaz, apa, curent).
Insa.. mai niciodata nu sunt indeplinite aceste conditii simultan, asa ca putem deja paria ce zona, ce piesa va ceda prima.
- alexandruchis
termostat wireless pt Viessmann 100w
Buna ziua,
Aveti vreo recomandare de termostat wireless pt Viessmann 100w ?
Aveti vreo recomandare de termostat wireless pt Viessmann 100w ?
- fuji
- Senior
Re: termostat wireless pt Viessmann 100w
orice produs Honeywell, Siemens, Danfoss.alexandruchis scrie: ↑22 Mai 2020 13:00Aveti vreo recomandare de termostat wireless pt Viessmann 100w ?
Cele chinezesti mai degraba nu.. vad ca de la o vreme dau erori la conectare.. posibil sa fi schimbat Viessmann ceva in soft.