News


Avatar utilizator
schiopuion

Centrala BERETA CIAO

Mesaj noude schiopuion » 11 Oct 2016 08:11

In schimbatorul de caldura se aude un zgomot ca si cum ai trage un lant pe teava de exemplu pe ACM, dupa care sta un pic pornita flacara si se opreste si operatia se repeta va rog ceva solutii pentru depistarea defectului. Va multumesc.
Avatar utilizator
marius necula

centrala ptr apartament de 55 mp - recomandari

Mesaj noude marius necula » 21 Oct 2016 18:00

buna ziua,
va rog sa imi recomandati si mie o centrala termica pentru un ap de 55 mp. as vrea sa o iau din dedeman, altex sau emag (cu cardul de cumparaturi) asa ca ma interesa ceva ce se gaseste in oferta lor. as mai avea o intrebare si in legatura cu acea clasa energetica am vazut ca majoritatea sunt clasa A, in afara de Bosch care era clasa B(parca). intrebarea este daca acea clasa se refera la consumul de curent sau la consumul de gaz.
multumesc
astept sfatul dvs

p.s. daca aveti ceva sfat [Avatar utilizator
claudiucj

Centrala termica casa 145 mp

Mesaj noude claudiucj » 26 Oct 2016 16:10

Salutare,

Trebuie sa cumpar o centrala termica pentru o casa de 145 mp, inaltime 2.7m, are 4 dormitoare, un living, bucatarie, scari, si 3 bai.

Tinand cont ca sunt 3 bai as vrea o centrala care sa imi asigure confort in utilizarea consumatorilor de apa calda. Vreau ca atunci cand fac dus sa nu simt ca cineva in bucatarie spala vase, sau altcineva face dus. De aceea m-am orienta catre centrala cu boiler incorporat (urmeaza sa fie montata in bucatarie - nu am spatiu tehnic). Astfel am pe lista s [