Buna ziua.
Am centrala de mai multi ani ( cred ca din 2010 ), este o centrala achizitionata de la Romstl : Vision II Dual 24SE.
Anul trecut la sfarsitul lui August i-am facut Revizia de Intretinere + Verificarea Tehnica Periodica (ISCIR) printr-o firma autorizata din Bucuresti ( MBP Tehnic ).
A venit un baiat, a facut ce era de facut, toate bune si frumoase. Centrala a mers pe parcursul iernii fara probleme. Acum ca a cam venit vara ( cel putin judecand dupa temperatura din ultimile zile ), s-a comutat centrala pe modul de vara. Adica o simpla invartire de rotita pe panoul central. Cum s-a facut asta... nu mai incalzeste apa, flacara nu se mai aprinde, display-ul care arata temperatura fluctueaza haotic. Fara vreun cod de eroare.
Pentru a se intelege exact, atasat si un clip scurt. Avei idee care ar putea fi problema ?
Multumesc anticipat !
Problema Centrala Vision II Dual 24SE
Moderator: fuji
- fuji
- Senior
Re: Problema Centrala Vision II Dual 24SE
poate senzorii sunt decalibrati.
Poate comutatorul ala s-a stricat, sau in cel mai rau caz e ticnita placa electronica.
Cand e pe pozitia Iarna, produce Apa calda normal ?
Poate comutatorul ala s-a stricat, sau in cel mai rau caz e ticnita placa electronica.
Cand e pe pozitia Iarna, produce Apa calda normal ?
- Tzap
Re: Problema Centrala Vision II Dual 24SE
Salut.
Multumesc pentru reply, in primul rand.
Pot confirma ca pe pozitia iarna produce apa calda in mod normal, fara probleme.
Ce as putea deduce din asta ?
Multumesc anticipat.
Multumesc pentru reply, in primul rand.
Pot confirma ca pe pozitia iarna produce apa calda in mod normal, fara probleme.
Ce as putea deduce din asta ?
Multumesc anticipat.
- fuji
- Senior