Problema Centrala Vision II Dual 24SE

centrale termice murale, clasice sau cu condensare

Moderator: fuji

Tzap

Problema Centrala Vision II Dual 24SE

Mesaj necitit de Tzap »

Buna ziua.

Am centrala de mai multi ani ( cred ca din 2010 ), este o centrala achizitionata de la Romstl : Vision II Dual 24SE.

Anul trecut la sfarsitul lui August i-am facut Revizia de Intretinere + Verificarea Tehnica Periodica (ISCIR) printr-o firma autorizata din Bucuresti ( MBP Tehnic ).

A venit un baiat, a facut ce era de facut, toate bune si frumoase. Centrala a mers pe parcursul iernii fara probleme. Acum ca a cam venit vara ( cel putin judecand dupa temperatura din ultimile zile ), s-a comutat centrala pe modul de vara. Adica o simpla invartire de rotita pe panoul central. Cum s-a facut asta... nu mai incalzeste apa, flacara nu se mai aprinde, display-ul care arata temperatura fluctueaza haotic. Fara vreun cod de eroare.

Pentru a se intelege exact, atasat si un clip scurt. Avei idee care ar putea fi problema ?

Multumesc anticipat !
fuji
Senior

Re: Problema Centrala Vision II Dual 24SE

Mesaj necitit de fuji »

poate senzorii sunt decalibrati.
Poate comutatorul ala s-a stricat, sau in cel mai rau caz e ticnita placa electronica.

Cand e pe pozitia Iarna, produce Apa calda normal ?
Tzap

Mesaj necitit de Tzap »

Salut.

Multumesc pentru reply, in primul rand.

Pot confirma ca pe pozitia iarna produce apa calda in mod normal, fara probleme.

Ce as putea deduce din asta ?

Multumesc anticipat.
fuji
Senior

Mesaj necitit de fuji »

fuji scrie: 09 Mai 2025 00:43Poate comutatorul ala s-a stricat, sau in cel mai rau caz e ticnita placa electronica.
Scrie răspuns