Nu ca sistemul energetic i-ar feri de asa ceva !
Ca tot am pomenit de Viessmann Vitodens 100, acestea pana la urma unde sunt produse?
Cat despre masini...am trecut la japoneze

Moderator: fuji
mda, au lansat japonezii de la Daikin o centrala termica de curand.. e produsa integral la fabrica lor Airfel din Turcia..
pai da, ca tot cu cizmari moteaza.
are si Viessmann un site global, are si o reprezentanta in Ro-daca iti spun eu totul, ce-o sa mai raspunda astia ??Ca tot am pomenit de Viessmann Vitodens 100, acestea pana la urma unde sunt produse?
ok, daca casa ar fi bine izolata termic, necesarul termic ar fi sub 20 kW. Asa, probabil ca e pana in 24 kW. Tinand cont ca e casa, poata expusa mai tare vanturilor, 30 kW ar fi acoperitori.
deci, eu am luat in calcul si locatia, la fel si tipul apei de alimentare (retea locala, cu apa netratata, sau put de adancime, deci nu oraseneasca) -si am exclus centralele cu schimbator AlSi (care au restrictii ale calitatii apei chiar in documentatia lor).
da, accesorii, care nu sunt obligatorii sa fie acelea, adica fix acel tip de robineti. Si nu zice nimeni ca sunt inclusi in pret (..sau daca zice, sa-i furnizeze !).
Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Ahrefs [Bot] și 0 vizitatori