Problema nu este indecizia, bicoz nu mă pricep la centrale pe gaz... De asta plutesc pe aici... Încerc să cumpăr conștient ceea ce poate fi mai ok, în urma analizei calitate /preț, fără să mă duc la spitalul de "veseli" din cauza service-ului.... Totodată sunt conștient că nimic și nimeni nu este perfect, dar încerc totuși să achiziționez ceva ok, fără să îmi vând rinichiul (stâng sau drept, ori amândoi).... Poate că unii nu cumpără un produs "X", pentru că nu au auzit de el sau "nu se poartă", după cum și reciproca este valabilă... "Par example" din astfel de motive nu am să cumpăr vreodată Samsung, IPhone, BMW, și alte big shit - uri...
Apreciez foarte mult ceea ce faci pe aici și opiniile tale (citite pe jdemii de pagini) mi-au fost și îmi sunt utile!
Dacă crezi că mă poți lumina în vastul și amețitorul proces de cumpărare a unei centrale (eveniment pentru un deceniu, că nu am de gând să o schimb precum ciorapii) este bine! Dacă nu... asta este, că dacă vreau un pic de ironie mă uit la serialul "Las Fierbinți", iar dacă am chef de tristețuri, dau teveul pe Trinitas...
Cam asta e cu procesul de decizie, în ubicuitatea încrengăturii pletorice a centralelor și instalațiilor...
Îți doresc o săptămână faină!
Și mie îmi doresc la fel, în speranța că în această săptămână voi dibui centrala visurilor mele! Întrucât cu cât citesc mai mult, cu atât știu mai puțin și îmi dau seama că am mai multe șanse să câștig la Loto 6/49 decât să nimeresc o centrală ok.. Dar speranța moare ultima