sa vina service-ul la acele ore si sa confirme si ei aceasta constatare.giovanni scrie:..acum devine ciclic....
Intr-o prima faza o sa schimbe probabil placa, si daca se va repeta fenomenul.. stiu ce au de facut (impreuna cu Bosch).
Moderator: fuji
sa vina service-ul la acele ore si sa confirme si ei aceasta constatare.giovanni scrie:..acum devine ciclic....
scuze -am vorbit atat de Gaz 3000 W, ca am ramas setat..v_rizea scrie:Dar centrala mea nu are display.
Acea temperatura care este afisata prin intermediul ledurilor de 45-90 grade este agentul termic primar--care trece prin schimbatorul secundar si incalzeste apa calda menajera. Aprinderea led-ului de 90 grade indica depuneri de calcar, impuritati in schimbatorul secundar sau presiune gaz mare la diuze. Chiar daca butonul de apa este pus pe minim,adica 40 grade.Centrala are 8 ani, n-a fost curatata niciodata, iar prin aceasta curatare vreau sa rezolv problema veche pe care o are: incalzeste apa calda la 75 - 90, chiar si cu potentiometrul dat pe minim.'
Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Amazon [Bot], Bing [Bot] și 0 vizitatori