Probleme centrala habitat

centrale termice murale, clasice sau cu condensare

Moderator: fuji

Avatar utilizator
stef123
Mesaje: 1
Membru din: 14 Noi 2021 17:40

Probleme centrala habitat

Mesaj necitit de stef123 »

Va salut.Am o centrala de la romstal habitat 24kw in decembrie face 2 ani.Dupa un an de la achizite cand pornesc apa calda face un zgomot ciudat,la fel si cand porneste flacara iar dupa aceea sa potoleste.Chestia e ca daca dau incet drumul la apa nu face zgomot.Mai are inca ceva,o data la cateva luni se tureaza singura brusc foarte puternic cateva secunde,am prins o odata si presiunea scazuse de la 1.5 la 1 si pe ecran a disparut totul si a revenit,parca isi da restart,un review zicea ca asta cu restartul e ca o autodiagnoza,in rest ea merge bine da apa fierbinte nu da erori,merge perfect.Las si clip cu zgomotul produs,pe fundal se aude si apa care curge de la robinet.

https://www.youtube-nocookie.com/embed/ ... ure=oembed

mai am o problema de cand a fost montata centrala,ultimul calorifer nu baga caldura decat putin,am facut aerisire dar degeaba,cred ca are undeva aer pe instalatie pt ca l am facut pe ultimu sa bage caldura dar dupa era altu rece,si inca ceva,ala care mi a fixat centrala in perete mi a zis sa nu schimb filtrul asta ca imi infunda centrala.Am lasat filtrul vechi de la vechea centrala
https://cdn.contentspeed.ro/einstal.web ... 484645.jpg
Avatar utilizator
fuji
Senior
Mesaje: 4073
Membru din: 11 Iun 2009 17:11
Localitate: Bucuresti
Contact:

Re: Probleme centrala habitat

Mesaj necitit de fuji »

Habitat nu e un producător, ci o Marca a Romstal. Sub aceasta Marca ei vând centrale ieftine, Riello sau alte produse.
La funcționarea pe Apa caldă centrala merge cu puterea termica maxima. Dacă folosești un debit mai mic, flacăra modulează și se folosește o putere mai mica.
Un tehnician de Service poate sa verifice reglajele la presiunile de gaz, precum și dacă e nevoie sa fie curățată centrala. Și Ventilatorul trebuie verificat.

Aerisirea și concepția Instalației nu au legătură cu Centrala termica. Știe mai multe Instalatorul.
Scrie răspuns

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 14 vizitatori