De consumat consuma casa, nu centrala.. La un alt imobil sau apartament, aceeasi centrala va avea alt consum. Sau la alti beneficiari, cu alte obiceiuri de consum.
Ai facut o alegere buna, si tot rationamentul de mai sus e ok.

Moderator: fuji
astea sunt clasificarile UE (in cazul asta, la prepararea Apei calde).
nu cred ca in aceeasi fisa tehnica apar aceste 2 coduri.. primul pare un cod vechi, celalalt pare codul nou. Se mai schimba si codurile astea, cand mai fac ei cate o mica modificare, sau cand nu fac niciuna !Totodată am văzut că în fișa tehnică apar 2 coduri de produs pentru aceeași centrală :
7736900828 respectiv 7736901606. E vreo diferența între ele oare?
Instalatorul are dreptate (..desi ar fi trebuit sa auzi parerea unui tehnician autorizat de service).
eu as vinde-o ca piese de schimb.
nu obosesc sa spun, sa repet: de consumat consuma casa si utilizatorul, nu centrala !
da, si casa e permanent rece, si pe urma consumi mult ca sa o aduci la un nivel de temperatura.... inca nu locuiesc la adresa
sigur ca exista posibilitatea asta, dar nu are legatura cu consumul de gaze ! Ce ar putea ei sa faca ca sa-ti mareasca consumul ? Doar sa-ti bage cu forta 35 grade in casa, altfel nu vad cum.daca exista posibilitatea ca unele reglaje facute de firma ce s-a ocupat de PIF sa fie incorecte.
ger, casa izolata, neincalzita multa vreme.Practic cum mama dracu e posibil sa am consumul asta ?
tot ce tine de montaj ar trebui sa se ocupe marea firma de montaj (sau se fi ocupat) -ca firma respectiva trebuie sa asigure un montaj autorizat Iscir, nu ?
Fuji, multumesc pentru raspuns. Schimbatorul de caldura a fost primul defect sugerat... apoi au aparut in avalansa alte si alte presupuneri. In cazul schimbatorului de caldura am o nedumerire, ca profan, totusi: daca el este gaurit nu ar trebui sa se vada o scurgere, o pierdre undeva? O pata de apa, abur... ceva?! Nu ma pricep si de aceea intreb!:)fuji scrie: ↑23 Mar 2019 01:49 singura chestie bizara sunt cei 2 oameni "specializati" -scapa de ei urgent, da-le block la apeluri.![]()
https://www.centrala-termica.ro/Instruc ... intret.pdf
Unde vezi o vana cu 3 cai la aceasta centrala cu schimbator bitermic ..?
E posibil ca schimbatorul bitermic sa fie gaurit, iar incalzirea sa comunice cu circuitul de apa menajera.
O presiune de apa rece de 1,5 bar ar fi f. buna, dar nu cred ca e -manometrul centralei arata presiunea din centrala si din instalatia de incalzire, nu de la apa menajera.
Fluxostatul e o turbina de calitate, se strica mai greu.. dar trebuie verificat.
Ai nevoie de o firma competenta de service.
Daca schimbatorul bitermic e gaurit, poti sa arunci linistit centrala
Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Ahrefs [Bot], Bing [Bot] și 0 vizitatori